Toque Fácil Asistente gratuito

Toque Fácil Asistente gratuito 1.1.1

Touch Makkelijk Assistant is een app voor je Android-systeem makkelijker te controleren maken.

Touch Makkelijk Assistant is een app voor je Android-systeem makkelijker te controleren maken.

Touch Makkelijk Assistant is een app voor je Android-systeem makkelijker te controleren maken.

Het is een assistent manipulatie tool voor je Android-telefoon en het is allemaal gratis!

Het bespaart u tijd van de pers alle knoppen op de verschillende pagina's van uw telefoon. U kunt het ontwerp zo handig als je wil maken.

Het biedt alle functies om de controlerende efficiëntie van uw Android-telefoon te verbeteren.

Wat aanraking gemakkelijk hulpje kan doen?

 Raak de knop Links om de browser te openen

 Druk op Omhoog om klap de veelvuldige contacten

 Druk op de knop Rechts in te stellen en snel openen van uw favoriete app de snelkoppeling voor apps openen

 Druk op de knop Omlaag om het geheugen schoon en optimaliseren en de snelheid van uw telefoon.

Het drijft op scherm van uw telefoon, en kan aan de rand van het scherm als uw wens worden verplaatst. Het drijft, zodat u gemakkelijk toegang tot alle instelling met een touch.

Wanneer je het nodig hebt kunt u het verplaatsen naar het midden van je scherm; wanneer het niet nodig is kunt u het verplaatsen naar overal.

Easy Touch Assistant helpt u om uw eigen snelkoppelingen maken in één paneel. Wij bieden de snelste, makkelijkste en meest aanpasbare manier om snel toegang functionaliteit.

1. Telefoon Sneller

Het is tijd om uw telefoon te verhogen tot gemiddeld het prestatieniveau. We laadt de prestaties van je Android-toestel. Over een periode van de CPU van uw apparaat begint te lekken als gevolg van ongewenste achtergrondgeluiden Apps die het geheugen van het apparaat stikken en voorkomt dat de soepele werking van Android OS en de voorgrond taken. Het stimuleert systeem CPU / processor en Ram / Memory prestatie geoptimaliseerde snelheden. Ladingen automatisch op het systeem herstart en de booster zit in de kennisgevingen swipe naar beneden gebied dat moet worden opgeroepen wanneer het systeem speedup stimuleren is vereist. Het verbetert niet alleen de snelheid van het systeem het leidt ook tot een langere levensduur van de batterij. Meldt het geheugen gewist / geoptimaliseerd door de speedup booster. Het dashboard toont huidige middelen vrij zoals CPU, processor, RAM en geheugen. Heeft een task manager voor handmatige fijnafstemming aan een bepaalde taak hogging de systeembronnen te doden.

2. Frequente Contacten

Uit ons onderzoek, alle telefoon-gebruikers het hebben maar liefst zeven frequente contacten. Wanneer u probeert om ze te vinden uit een enorme lijst van uw contactpersonen, je verspilde veel tijd. Je zult een hoop tijd besparen door te proberen om uw zeven frequente contacten te repareren in onze veelvuldige contacten shotcut in onze app. Klik gewoon op de knop te verplaatsen of te verwijderen van uw lijst met contactpersonen die leidt tot de handige bellen voor je.

3. Favoriete App Shortcut

Deze app kan een snelkoppeling naar een toepassing uit de lijst van activiteiten die zijn geïnstalleerd op uw telefoon. Zelfs als dat zo veel toepassingen zijn geïnstalleerd, kunt u een activiteit soepel te kiezen. Als u wilt dat de app die je niet vaak gebruikt gebruiken, misschien heb je geen snelkoppelingen voor. Dus, moet u wellicht de app zoek je in een lijst met veel apps. Zelfs als je de naam van de app weet, het is moeilijk om het te vinden. In deze situatie, zal het u helpen vinden van de app. Probeert u het alstublieft!

4. Browser

Druk op een knop om de browser te openen. Wij bieden u de mogelijkheid om de recombinatie van uw telefoon als uw wens.

Wees de koning om uw telefoon te bedienen en maken het meer persoonlijkheid als wat je wilt. De telefoon zal spelen in uw regelgeving. Download onze app en stel uw telefoon nu.

Toque Fácil Asistente gratuito

Download

Toque Fácil Asistente gratuito 1.1.1

Beoordelingen about Toque Fácil Asistente gratuito